Kategoriler
Proje Haberleri

Model Karşıyaka Altınordu Satışları Başladı

Konut projesi Ordu İli, Altınordu İlçesi, Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Altınordu konut projesi Mutaş Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Üstelik konut projesinde daire satışları lansmana özel fiyatlar ile satışa sunuldu. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Model Karşıyaka Altınordu projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar ve satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün soruların cevabı haberimizin devamında yer alabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Altınordu konut projesi, Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerindeki konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda 2 parsel olarak tasarlanan konut projesi 3 katlı ve 4 konut bloğundan meydana gelmektedir.

Altınordu konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipi 2+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Daire büyüklükleri ise brüt 90 metrekare olarak tasarlanmıştır. Lansmana özel fiyatlar ile satışa sunulan konut projesinde alıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Model Karşıyaka Altınordu Fiyatları Ne Kadar?

Altınordu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Üstelik konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları;

2+1 300.000 TL (1.KAT)

2+1 300.000 TL (1.KAT)

2+1 320.000 TL (2.KAT)

2+1 320.000 TL (2.KAT)

2+1 350.000 TL (3.KAT)

2+1 350.000 TL (3.KAT)

olarak belirlenmiştir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Model Karşıyaka Altınordu konut projesi Yeniköy Mahallesi ve Altınordu/Ordu adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0452 700 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

 

Exit mobile version