Kategoriler
Dekorasyon

Modern banyolar için ikonik bir tasarım

Creavit tarafından tasarlanan Flat, Premium banyo mobilyası kategorisinde tasarladı. Bu model ile modern banyolar için ikonik bir ürün meydana getirilmiş oldu. 160 santimetrelik Palazzo renk lake kaplama gövdeye sahip olan Creavit Flat modeli suya dayanıklı geniş granit tezgahı ile alıcının beğenisine sunuluyor.

Geniş granit tezgah ve gövde birleşiminde kullanılan ayna detayı ise tasarımda göze çarpan farklılıklardan sadece biri olarak dikkat çekiyor. Bu model 100 santimetrelik yuvarlak aynası ile kullanıcısına ekstra geniş bir görüş sağlıyor. Model ayrıca dokunmatik led aydınlatması ile ortam ışığından bağımsız olarak tatmin edici bir kullanım deneyimi sunuyor.

Çift kapak çekmece ve raflı boy dolabı

Bu ürün modelinde gündelik işler için kullanılan kişisel bakım, sağlık ve kozmetik ürünleri için geniş granit tezgahı sayesinde bolca alan özgürlüğü sunuluyor.  Creavit Flat modelinde 160 santimetrelik bas-aç çekmeceli alt modülü yer alıyor. Ayrıca bu modelde çift kapak çekmece ve raflı boy dolabı sayesinde geniş saklama alanı alternatifleri de bulunuyor. Banyoda ihtiyaç duyulan her şeyi kullanım alanlarına göre ayırmanıza imkan tanıyor.

Creavit en yeni banyo mobilyası Flat modeli Unicera fuarında incecik kenar teknolojisi ile büyük beğeni toplayan yeni lavabo serisi Loop’un 60 santimetrelik modeli ile tamamlıyor. Flat modelinin led aydınlatma özelliğine sahip çekmeceleri ise Creavit’in kullanıcısına sunduğu teknolojik kolaylıklardan bir diğeri.