Kategoriler
Proje Haberleri

Modern City Bahçelievler konut tipleri

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde, Alp Group İnşaat ve Modacity iş ortaklığıyla hayata geçirilen Modern City Bahçelievler konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 105 daire ve 5 ticari ünite bulunuyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede bahçeli daire seçenekleri de mevcut. Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 104 metrekare ila 231 metrekare arasında değişiyor.

Modern City Bahçelievler konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 629 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 35 peşinat vererek kalan kısım için 36 ay vade farksız taksit yapılabilliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirimden de faydalanılabiliyor. Ayrıca 0.99 oranlı 60 aylık kredi kullanımlı ödeme planı da oluşturabilmek de mümkün.

Modern City Bahçelievler konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Fin hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kameriye gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Jeneratörlü ve asansörlü projede, teras ve hobi odası da mevcut. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Projede ayrıca su deposu da bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yer alan proje, Yenibosna mevkiinde hayata geçiriliyor. Halkalı-Kirazlı ile İkitelli-Ataköy metro hatlarına yürüme uzaklığında inşa edilen proje; CNR Expo Fuar Merkezi, Kuyumcukent, MASKO, İSTOÇ ve İkitelli OSB’ye de komşu konumda.

Konut projesinin çevresinde Arel Üniversitesi, Altınbaş Üniversitesi ve Kültür Üniversitesi gibi çeşitli eğitim kurumları da yer alıyor.

Modern City Bahçelievler konut projesi, Çobançeşme Mah. Altay Sk. No: 6 Bahçelievler/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 0 212 324 64 44 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.