Kategoriler
Proje Haberleri

Modern City Bahçelievler ödeme seçenekleri

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde, Alp Group İnşaat ve Modacity ortaklığıyla inşa edilen Modern City Bahçelievler projesi, 5 bin metrekare arsa inşaat alanına sahip.

105 daireden ve ticari üniteden oluşan projede, 2+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri mevcut. Ağustos 2019’da sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki konutların büyüklükleri, 104 metrekare ila 231 metrekare arasında değişiyor.

Konut fiyatlarının 512 bin TL’den başladığı projede, yüzde 35 peşinatla kalan kısım için 30 ay vade farksız taksit fırsatı var. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılabiliyor. Ayrıca 0.98 oranlı 60 aylık kredi kullanımlı ödeme planı da yapılabiliyor.

Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fin hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kameriye gibi sosyal donatı özellikleri mevcut.

Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre, Halkalı-Kirazlı ile İkitelli-Ataköy metro hatlarına, Kuyumcukent, MASKO, İSTOÇ gibi yerlere çok yakın konumda yükselen Modern City Bahçelievler projesi, Çobançeşme Mah. Altay Sk. No: 6 Bahçelievler/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0 212 324 64 44