Kategoriler
Proje Haberleri

Modern City Bahçelievler site özellikleri

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde, Alp Group İnşaat ve Modacity ortaklığıyla hayata geçirilen Modern City Bahçelievler konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Toplam 105 adet daireden meydana gelen projede 5 adet de ticari ünite mevcut. Konut projesinde 2+1, 3+1, bahçeli olan 3+1 ve bahçeli olan 4+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesinde bulunan 2+1 tipte daireler 104 metrekare ile 127 metrekare arasında, 3+1 daireler 160 metrekare ile 195 metrekare arasında 4+1 daireler ise 231 metrekare büyüklüğe sahip şekilde tasarlandı.

Konut projesinin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Modern City Bahçelievler konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 629 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde yüzde 35 peşinat vererek kalan kısım için 36 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Konut projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor. Ayrıca yüzde 0.99 oranlı 60 aylık kredi kullanımlı ödeme planı oluşturabilmek de mümkün durumda bulunuyor.

Modern City Bahçelievler konut projesi site özellikleri

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fin hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, çok amaçlı spor sahası, çok amaçlı toplantı salonu, seyir terası ve hobi odası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde intercom sistemi de bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Halkalı-Kirazlı ile İkitelli-Ataköy metro hatlarına 350 metre uzaklıkta yükseliyor. CNR Expo Fuar Merkezi, Kuyumcukent, MASKO, İSTOÇ, İkitelli OSB, Arel Üniversitesi, Altınbaş Üniversitesi ve Kültür Üniversitesi’ne oldukça yakın konumda yer alan konut projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor.

Modern City Bahçelievler konut projesi, Çobançeşme Mah. Altay Sk. No: 6 Bahçelievler/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0 212 324 64 44 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.