Kategoriler
Proje Haberleri

Modern City Gaziantep konutları temelden satışa çıktı

Modern City Gaziantep projesi,               Mehmet Yüksel İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan bir projedir. Satılık dairelerin en önemli özelliği ise büyük olmalarıdır. Proje kapsamında inşa edilen 3 + 1 daireler 8 tane, 2 + 1 daireler 16 tane ve dükkanlar 7 tanedir. Daire teslimleri ise Mayıs ayının 30’undan itibaren başlayacaktır. Tamamı nakit olarak ödenen satışlarda yaklaşık yüzde 5’lik indirim mevcuttur.

Ücretinin yüzde 45’i peşin olarak alınan bu dairelerin daha başka özellikleri de vardır. Cam balkon, lake kaplı mutfak dolapları, duşakabin, duvar kağıdı ve CNC kapılar oldukça kullanışlıdır. Bununla birlikte site alanında açık ve kapalı otopark yer alır. Gaziantep ilinin en nezih bölgelerinden birinde yükselen bu konutlar, hem iç hem dış özellikleriyle bölgeye değer katan projelerdendir.

Bu konutların konumu neresidir?

Mehmet Yüksel İnşaat şirketi, bu konutları Şahinbey ilçesinde bulunan Güneykent Mahallesi’nde inşa etmektedir. Çevre yolu ile yakın mesafedeki dairelerin civarında Güneykent Anadolu Lisesi, Tepebaşı Anadolu Lisesi, Tahsin Yentur İlkokulu ve Al Hacı Arap Camii mevcuttur. Bununla birlikte Özel Mediantep Tıp Merkezi, Alyaz Sitesi, Ören Sitesi, Cergibozanlar Market ve BİM, proje alanına yakın olan öteki yerlerden birkaçıdır. Ayrıca bu bölgede pek çok otobüs durağı bulunur.

Modern City Gaziantep satılık daire fiyatları ne kadardır?

Gaziantep Güneykent Mahallesi satılık daire seçenekleri arasındaki en yeni konutlardan olan Modern City konutları, büyüklük ölçülerine göre şu fiyatlara sahiptir:

  1. 3 + 1 Odalı daireler
  • Brüt 210 m2
  • Net 175 m2
  • 000 TL
  1. 2 + 1 Odalı daireler
  • Brüt 126 m2
  • Net 104 m2
  • 000 TL

Ayrıca bu dairelerin hepsi krediye uydundur. Bununla birlikte ödeme planları ve projenin genel özellikleri hakkında detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz: 0532 602 97 34