Kategoriler
Proje Haberleri

Modern City Gaziantep yüzde 5 indirimle satışta

Modern City Gaziantep satılık daire seçenekleri konut kredisine uygun olarak satışa çıkmıştır. Henüz inşaat çalışmaları devam etmekte olan bu daireler Gaziantep’in en dayanıklı yapıları arasındadır. Çünkü bina temeli başta olmak üzere tüm yapı detayları titizlikle planlanmıştır. Ayrıca dairelerde yer alacak olan yalıtımlı ısıcam pencereler, şehrin oldukça sıcak yaz günlerinde bile konfor sağlayacaktır. Bununla birlikte yerden ısıtma sistemi, lake kaplamalı mutfak dolapları, su ve deterjana dayanıklı duvar kağıtları konutlara değer katmaktadır.

Proje kapsamında Mehmet Yüksel İnşaat’ın tasarlamış olduğu daire seçenekleri 3 + 1 ve 2 + 1 oda sayılarına sahiptir. Ayrıca bu dairelerin tamamen nakit ödeme ile alınması halinde yaklaşık yüzde 5 oranında indirimler söz konusudur. Projede toplam 24 adet konut yer almaktadır. Dairelerin 8 tanesi 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Konutların 16 tanesi ise 2+1 tipindeki dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca projede 7 adet ticari ünite yer almaktadır.

Bu daire seçeneklerinden 2 + 1 odalı daireler tek; 3 + 1 odalılar çift banyoya sahiptir. Ayrıca söz konusu dairelerin büyüklükleri ise şöyledir:

  • 2 + 1: Brüt 130 metrekare – Net 110 metrekare
  • 3 + 1: Brüt 210 metrekare – Net 175 metrekare

Modern City Gaziantep fiyatları ne kadar?

Modern City projesinde satılık daire fiyatları ise şu an için şunlardır:

  • Projede yer alan brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2 + 1 tip daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 3 + 1 tip daireler ise 675 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede yüzde 45 peşinat ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz. Kalan tutar ise tapu devrinde yapılmaktadır. Ayrıca tamamı peşin ödenmesi durumunda yüzde 5 indirim fırsatı sunulmaktadır.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 30 Haziran 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmedi planlanmaktadır. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0532 602 97 34 numarasını aramalıdır.

Proje nasıl bir konuma sahip olacaktır?

Bu daireler Gaziantep Şahinbey satılık daire seçenekleri arasında bulunacaktır. Güneykent Mahallesi’nin 102298. Sokak’ında yer alan proje konumu; aynı firmanın inşa etmekte olduğu Classic City Gaziantep konutlarına da yakın mesafededir. Ayrıca Modern City Gaziantep dairelerinin yakınındaki bazı yerler şunlardır:

  • Evren ve Ahmet Öğücü Anaokulu
  • Kaplankardeşler İmam Hatip Ortaokulu
  • Mehmet Görmez İmam Hatip Ortaokulu
  • Abdülhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Şahinler Vadisi Parkı
  • A 101, BİM, Şok ve Cergibozanlar marker şubeleri

Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0532 602 97 34 numarasını aramalıdır.

Güncel proje haberlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ