Kategoriler
Proje Haberleri

Modern Garden Konutları fiyat

Modern Garden Konutları projesi HSBN İnşaat imzası ile hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Çekmeköy ilçesinde inşa edildi.

Dikey mimarisi ile dikkat çeken projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde sahiplerini bekliyor. Modern Garden Konutları projesi sekiz katlı konutlardan meydana geliyor. Proje, bünyesinde 92 konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda.

Modern Garden Konutları projesi nerede?

Taşdelen mevkiinde yaşama kazandırılmış olan Modern Garden Konutları projesi Şehit Kubilay Caddesi, Düşünür Sokak’ta bulunuyor.

Modern Garden Konutları projesi daire fiyatları ne kadar?

Modern Garden Konutları projesinde yer alan 1+1 tipteki konutlar 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 2+1 konutlar da 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Modern Garden Konutları projesindeki 3+1 konutlar ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış vaziyette.

Modern Garden Konutları projesi sosyal donatıları neler?

Modern Garden Konutları projesi aktivite alanları ile dikkat çeken bir proje. Site sakinleri için yüzme havuzu, oyun parkı, sosyal alanlar gibi birçok donatı sunuluyor. Ayrıca açık ve kapalı otopark da konut sahiplerine sunulan ayrıcalıklardan.

Modern Garden Konutları projesi daire özellikleri neler?

Modern Garden Konutları projesinde daireler üç farklı tipte tasarlandı. 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutların büyüklükleri de sırasıyla 75 metrekare, 90 metrekare ve 117 metrekare olarak belirlendi.

Modern Garden Konutları projesi teslim bilgisi

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda. Modern Garden Konutları projesinde yaşam geçtiğimiz ay, yani 2019 Mart’ta başladı.

Modern Garden Konutları projesi iletişim bilgisi

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0212 952 24 41 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.