Kategoriler
Proje Haberleri

Modern Kent Villaları Düzce satışları başladı

Modern Kent Villaları Düzce projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kayıkçıoğlu Yapı İnşaat Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 dubleks villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 dubleks villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma mevcuttur. Konutlarda 3 adet banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu, tuvalet ve giyinme odası yer almaktadır. Ayrıca dairelerde çamaşır odası ve ütü odası mevcuttur. Salondan bağımsız mutfak alanı bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra barbekü ve şömine gibi birçok özelliğe sahiptir.

Modern Kent Villaları Düzce konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Körpeşler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yürüme mesafesinde olup doğa manzarasına sahiptir. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın mesafededir. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.
Modern Kent Villaları Düzce projesinde fiyatlar bahçe paylarına göre değişmektedir. Brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks villaların fiyatı 1.100.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 786 06 71 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…