Kategoriler
Proje Haberleri

Modern Life Merzifon Haziran’da Teslim

Modern Life Merzifon, Sarsılmaz Grup tarafında inşa edilen bir konut projesidir. Amasya Merzifon’da inşa edilen projenin teslim tarihi 30 Haziran olarak kesinleşti. 15 daireden olan projede daire satışları ve inşaat son hız devam etmektedir. Amasya Konut Projesinde hangi tip daireler yer alıyor? Daire büyüklükleri ne kadar? Konutlar hangi fiyatlara satışta? Bütün merak edilen sorular haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Amasya İli, Merzifon İlçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi yükselmektedir. Arsa üzerinde inşa edilen konut projesi tek konut bloğundan meydan gelmektedir. Konut projesinde tek konut bloğu 5 katlı olacak şekilde inşa edilmektedir. Aynı zamanda konut projesindeki daireler tek tip olarak dizayn edilmiştir.

Modern Life Merzifon projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 tipindeki dairelerden meydan gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise  brüt 155 metrekaredir. 3+1 tip daireler brüt 155 metrekare, net ise 130 metrekare büyüklüğündedir.

Amasya konut projesinde her daireye özel kapalı otopark bulunmaktadır. Son derece kullanışlı ve geniş olarak tasarlanan dairelerde üst sınıf işçilik ve malzemeler kullanılmıştır. Proje kapsamında daireler, mutfak dolabı, kombi, cam balkon, vestiyer, duşa kabin, banyo dolabı olmak üzere full anahtar teslim yapılacaktır.

Modern Life Merzifon Konut Fiyatları Ne Kadar?

Amasya konut projesinde yer alan daireler tek tip olduğundan dolayı, fiyatlar da sabittir. Bu kapsamda daire satışlarına devam edilen projede daire fiyatları 500.000 TL’den başlamaktadır.

Proje Nerde Yer Alıyor?

Modern Life Merzifon konut projesi, şehrin en gözde lokasyonu olan  Çanakkale Parkı, Fuar Alanı, Okullar, Marketler, Sağlık Ocağı, Hastane, Eczane, Kafe ve Restoranlara yürüme mesafesindedir. Ayrıca konut projesi Amasya/Merzifon/Bahçelievler adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 (546) 462 02 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…