Kategoriler
Proje Haberleri

Modern Life Merzifon satışlara devam ediyor

Modern Life projesi satılık dairelerle sizlere hizmetlerini sunmaktadır. Satılık daireler ile gündeme gelen Modern Life Merzifon projesi sizlere geniş kapsamlı evler yapmaktadır. Geniş odaların ve balkonunun bulunduğu bu evler sizleri standart evlerin üzerine taşıyacaktır. Sarsılmaz grup yapı inşaat geniş kapsamlı araştırmalar yaparak evlerin yapımını sürdürmüştür. Bu yapıların mimarisi olan firma konumu, evlerin planı gibi ince detaylara da önem vermiştir.

Modern Life Konut Projesinin Genel Görünüşü

Proje daha çok kişilerin ihtiyaçları açısından belirlenerek, hizmete sunulan evlerdir. Okullar, marketler, sağlık ocakları, hastane, kafe ve restoranlar ve eczane yürüme mesafesindedir. Bu projenin daire yapısının görünümü de klasikten uzak daha çok modern tarzdadır. 5 katlı olan bu binaların metrekare brüt cinsinden 155, metrekare net cinsinden 130 alan kaplamaktadır. Bu genişlikte bir ev sizlerin tamamen uygun koşullarda yaşamanıza olanak sağlayacaktır.

Modern Life Merzifon Konut Projesi Yaşanılacak Alan Hakkında

Modern Life Merzifon projesi sizin çevreniz hakkında detaylı bir araştırma içerisine girerek özenle evler yapılmıştır. Her daireye özel kapalı otopark bulunmaktadır. Aynı zamanda tapuların eklenti olarak otoparkında gözükmesi sizin ulaşım aracınızı daha kolay bir şekilde yerleştirmenizi sağlayacaktır. Artı olan bu özellik sayesinde sizler bu sıkıntıdan kurtulmuş olacaksınız. Aynı zamanda projede otoparktaki merdiven kullanımından ziyade asansör ile ulaşım kolaylaştırıldı. Bu projedeki amaç sizlerin daha rahat etmesidir.

Modern Life Merzifon Konut Projesinde Evlerin İç Yapısı

Model Life Merzifon bizlere birer yaşam alanı sunmaktan ziyade ihtiyaçlarınızı göz önüne aldığını belirtmiştik. Aynı zamanda daire içerisindeki odaların büyüklüğü Merzifon projesinin yaşanılacak bir ev olduğunun göstergesidir. Emlak tipi satılık dairedir. Ayrıca ısıtma sistemi de doğalgaz olarak belirlenmiştir. 3 katlı evler bulunmaktadır. Aynı zamanda banyo sayısı da 2 olarak belirlenmiştir. Bu ayrıntılar hem sizler hem evinizde ağırladığınız misafirler açısından da kullanışlıdır. Her ayrıntının düşünüldüğü, sizlerin rahatlığı için tüm ayrıcalıkların sağlandığı bu proje fiyat olarak uygundur.

Modern Life Konut Projesi Fiyat Bilgileri

Merzifon projesinde genel olarak ev tiplerini sizlere söyledik. Aynı zamanda ev tiplerinin sizlerin tamamen kullanımı için düzenlendiği de söyledik. Bu evlerin genel olarak fiyatları 500 bin lira civarındadır. Ayrıca satılık olan bu evler Amasya Merzifon’da bulunmakla birlikte ulaşım açısından da oldukça kolaylık sağlar.

Detaylı olarak incelenen Merzifon projesi satın almaya yönlendirebiliriz. Ayrıca görüntülü sohbet üzerinden evi gezme fırsatını yakalayarak daha detaylı bir inceleme yapabilirsiniz.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 (546) 462 02 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version