Kategoriler
Proje Haberleri

Modern Life Palandöken lansman fiyatlarıyla satışta

Modern Life Palandöken projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Erzurum’un Palandöken İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Moder İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 480 metrekare olmaktadır. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 171 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 1000 metrekarelik bahçe alanı ve çocuklar için oyun alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bay ve bayan fitness salonu bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik mutfak doğalgazı yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Kiler, vestiyer, çelik kapı ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve geniş koridor bulunmaktadır.

Modern Life Palandöken konumu hakkında

Proje, Erzurum’un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Modern Life Palandöken fiyatları ne kadardır?

Modern Life Palandöken projesinde lansmana özel fiyatlar ve ödeme kolaylıkları sağlanmaktadır. Projede bulunan, brüt 196 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 595.000 TL ile 670.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca kat ve cephe seçenekleri mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 516 66 35 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version