Kategoriler
Proje Haberleri

Modernlife Merzifon ile Ayrıcalıklı Yaşam

Modernlife Merzifon lüks daireler, Sarsılmaz Grup Yapı’dan alıcılarına teslim ediliyor… Amasya’nın en gözde konumu olan Merzifon’da yer alan proje, Bahçelievler Mahallesi sınırlarında. Ayrıca Osmanlı Caddesi gibi oldukça işlek bir cadde üzerinde. Proje, ayrıcalıklı yaşam projesi olarak anılıyor, aldığı bu sıfatı hak eden özelliklere sahip.

Ayrıcalıklı Yaşam Projesi: Modernlife Merzifon

   Ayrıcalıklı yaşam projesi olarak adından söz ettiren proje oldukça merkezi bir konumda bulunuyor. Ayrıca Çanakkale Parkı, Fuar Alanı gibi oldukça kalabalık, işlevsel alanlara da oldukça yakın. Sağlık kuruluşları olarak değerlendirildiğinde hastane, eczane ve sağlık ocağına da yürüme uzaklığında. Ayrıca proje yakınlarında kafe ve restoranlar da yer almaktadır.

Her Daireye Özel Kapalı Otopark

   Modernlife Merzifon projesinde sadece sizleri değil sahip olduğunuz araçları da düşündük. Proje içerisinde en çok ilgi gören özellik her daireye özel kapalı otopark olması. Her dairenin kendine has otoparkı var ve bu otopark tapularda da eklenti olarak görülmektedir. Ayrıca otopark bölümünden asansöre de ulaşım mevcuttur.

  Modernlife Merzifon     Modernlife MerzifonModernlife Merzifon Konut Özellikleri Nelerdir?

   Modernlife Merzifon projesinde yer alan daireler 3+1 özelliktedir. Her bir oda, mutfak ve banyo oldukça geniş ve ferahtır. Sarsılmaz Grup Yapı tarafından satışa sunulan daireler 500 bin TL fiyatlardan başlamaktadır. Net 130 metrekare genişliğinde olan daireler, üst sınıf işçilik kullanılarak ortaya çıkarılmıştır ayrıca.
Dairelerin her birinde mutfak dolabı, kombi ve cam balkon bulunmaktadır. Ayrıca vestiyere, duşa kabin ve modern bir banyo da mevcuttur. Modernlife Merzifon lüks daireleri, dış görünüş ve iç tasarım olarak oldukça kaliteli ve modern görüntüye sahiptir. Ayrıca her dairede iki adet de banyo bulunmaktadır. Birisi genel banyo birisi de ebeveyn banyosudur. Yani evler hem oldukça geniş ve ferah hem de oldukça konforludur.

   Sarsılmaz Grup Yapı tarafından sunulan projelerden olan bu lüks daireler, Amasya Bahçelievler Mahallesinin havasını değiştirecek türden dairelerdir. Modern, lüks daireler arıyorsanız bu projedeki her bir daire tam sizlik dairelerdir. Özellikle yatırım yapmak amacıyla daire alacaksanız mutlaka incelemelisiniz. Daha detaylı bilgiler almak ya da direkt görmek için bu numarayı arayabilirsiniz.          0 (546) 462 02 07

Diğer konut haberleri için buraya tıklayınız