Kategoriler
Emlak Haberleri

Modoğlu Park Pendik’te satışlar başladı

Mustafa Modoğlu Holding firması tarafından İstanbul ili, Pendik ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirilen Modoğlu Park Pendik projesinde daire satışları başlamış durumda.

5 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parsel alanı üzerinde inşa edilen Modoğlu Park Pendik Evleri projesinde 3 blokta toplam 120 adet daire bulunuyor.  3+1 ve 4+2 dubleks tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Modoğlu Park Pendik projesinde en küçük daire alanı 115 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 152 metrekare olarak tasarlandı. Projede ayrıca 12 adet bahçe katı, 24 adet ara kat ve 12 adet dubleks dairelerde yer alıyor.

Modoğlu Park Pendik fiyatları ne kadar?

Projenin 2019 yılı Nisan ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenmektedir. Modoğlu Park Pendik projesinde 3+1 daire fiyatları 580 bin TL’den başlıyor 800 bin TL’ye kadar yükseliyor. 4+2 dubleks dairelerin fiyatları ise 1 milyon 80 bin TL’den başlıyor 1 milyon 200 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede yüzde 25 peşin ödedikten sonra kalan tutar ise firma bünyesinde 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile taksitlendirilerek ödeme yapılmaktadır. Banka kredisi kullanarak daire sahibi de olunan projede lansman dönemine özel yüzde 10 indirim fırsatı da sunulmaktadır.

2 bin 100 metrekaresi yeşil alana ayrılan söz konusu konut projesinde kapalı otopark, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, güvenlik, çocuk oyun alanları, kamelyalar, fitness salonu, yürüyüş alanları, dinlenme alanları, süs havuzu gibi alanlar yer alıyor.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Marmara Üniversitesi ve Kadıköy metrosuna 200 metre mesafede yer alan Modoğlu Park Pendik projesi Fevzi Çakmak Mahallesi, Atatürk Caddesi, Meziyet Sokak No:2, Pendik / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0216 379 36 36