Kategoriler
Güncel

Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı çalışmaları tamamlandı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tarafından Mogan Gölü ile ilgili müjdeli haber geldi.

Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenleme çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ekim ayı içerisinde bu çalışmaların tamamlanarak halka açılacağını belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İlbank birlikteliği ile Gölbaşı’nın çevre düzenlemeleri yapılmaktaydı. Bu girişimler sonucunda Mogan Gölü, tüm ışıltısı ile birlikte halk için hizmete açık olacak. Sosyal alanları ile ziyaretçilerine keyifli zaman geçirmeyi hedefleyen Mogan Gölü, şimdiden heyecanla bekleniyor.

Konu ile ilgili sözlerine devam eden Başkan Ramazan Şimşek, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, İlbank Genel Müdürümüz Yusuf Büyük’e, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ’a, AK Parti İl Başkanı Hakan Özcan’a, MHP, AK Parti İlçe Başkanlıkları’na ve Belediye Meclisimize, esnafa ve halkımıza katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Mogan Gölü etrafının tamamının çevre düzenlemesi hususunda Sayın Bakanımız Murat Kurum’dan sözümüzü de aldık. İnşallah o da önümüzdeki senede tamamlanmış olacak.” dedi.