Kategoriler
Proje Haberleri

Moment İstanbul fiyat

AC Yapı firmasının imzası ile Moment İstanbul projesi hayata geçirildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje İstanbul ilinin Kartal ilçesinde inşa edildi. Söz konusu olan projede çalışmalar tamamlandı. Modern mimarisi ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çeken proje iki bloktan meydana geliyor.

Söz konusu proje bünyesinde konutların yanı sıra ticari konutlar da barındırıyor. Böylece proje bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt veriyor. Moment İstanbul projesinde yer alan bloklar 44 katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Proje bünyesinde 731 adet konut barındıracak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik göstermekte. Moment İstanbul projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan 1+1 konutlar 74 metrekare, 2+1 konutlar ise 136 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlanmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 186 metrekare ile 236 metrekare olarak hayata geçirildi. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 4+1 konutların fiyatları ise 244 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları 595 bin TL ile 1 milyon 850 TL arasında değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiyor. Projede bulunan 1+1 konutlar 595 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutlar ise 925 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Moment İstanbul projesinde yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 253 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 4+1 konutlar ise 1 milyon 475 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.

Telefon: 0212 952 73 12