Kategoriler
Proje Haberleri

Moment İstanbul’da konforlu yaşam

AC Yapı firmasının güvencesi ile Moment İstanbul projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul şehrine bağlı Kartal ilçesinde yaşama kazandırıldı. Projede yer alan konutlar rezidans olarak planlanmış durumda. Alıcılarına lüks bir yaşamın kapılarını aralayan proje, konut sahiplerini konforlu bir yaşam alanı ile karşılıyor. Birçok açıdan dikkatleri üzerine çeken proje avantajlı bir konumda yükselmiş durumda. Söz konusu projede konut sahiplerini rahat ettirecek donatılar yer alıyor.

İki bloktan meydana gelen proje yüksek mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede yer alan bloklar 44 katlı olacak şekilde planlandı. Bahsi geçen proje bünyesinde 731 adet konuta yer veriyor. Moment İstanbul projesi bünyesinde dairelerin yanı sıra cadde mağazalarına, ticari konutlara da yer verdi. Bu sayede projede yer alan konutlar bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra ticari konut, cadde mağazası ihtiyacına da yanıt verecek şekilde yaşama kazandırıldı.

Satışları tüm hızıyla devam eden projede satılık olarak yalnızca 40 adet konut kaldı.

Projede yer alan konutlar nerede?

Söz konusu proje Soğanlık Yeni Mahallesi, Sokullu Mehmet Paşa Sokak’ta inşa edilmiş durumda. Moment İstanbul projesi lokasyon olarak havalimanına, metroya ve otobana yakın bir konumda yükselmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bünyesinde rezidanslar ve cadde mağazaları barındıran projede konut büyüklükleri ise daire tiplerine uygun olarak şekilleniyor.

Moment İstanbul projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan konutların büyüklükleri 74 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ise 595 bin TL ile 1 milyon 850 bin TL arasında değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi.

Konutların tümü hemen teslim durumunda, alıcılarını bekliyor.

Telefon: 0212 952 73 12