Kategoriler
Proje Haberleri

Moon Light Aksaray satışlarına başlandı

Konut projesi Aksaray İli, Merkez İlçesi, Sanayi Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Aksaray konut projesi Sadettin İlbay İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Moon Light Aksaray projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Aksaray Merkez Mahallesi, 2064. Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinde tek konut bloğu 5 katlı olacak şekilde inşa edilmektedir. Ayrıca konut projesindeki daireler tek tip olarak tasarlanmıştır.

Moon Light Aksaray projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 160 metrekaredir. 3+1 tip daireler brüt 160 metrekare, net ise 135 metrekare büyüklüğündedir.

Aksaray konut projesinde ortak alanlar hareket sensörü kontrollü armatürler ile aydınlatılacaktır. Dairelerde hayat kurtarma, yangın koruma amaçlı kaçak akım koruma röleleri kullanılacaktır. Ayrıca tam otomatik 6 kişilik asansör, merkezi uydu anten sistemi, ısı yalıtımı, ses yalıtımı gibi özellikler de yer almaktadır. Ayrıca projede 7 / 24 kameralı güvenlik, güvenlik, görüntülü diafon, peyzaj alanları, mevcuttur. Bunların dışına ayrıca çocuk oyun parkı, ankastre cihazlar,  ankastre mutfak, laminat parke ve seramik gibi özellikler de yer almaktadır.  Konut projesi son deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilmektedir.

Moon Light Aksaray fiyatları ne kadar?

Aksaray konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygun değildir.

Proje nere yer alıyor?

Moon Light Aksaray konut projesi otobüs duraklarına, eğitim kurumlarına ve marketlere yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Aksaray Merkez / Aksaray adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0542 395 0068 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Firmanın diğer projeleri arasında Nova Park Aksaray ve Doruk Life Aksaray projeleri de yer almaktadır.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…