Kategoriler
Proje Haberleri

Mopaş Bahçe Evler projesinde yaşam başladı

Kocaeli İli, Çayırova İlçesi, Akse Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Mopaş A.Ş. firması tarafından inşa edilmiştir. Mopaş Bahçe Evler konut projesinde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Kocaeli konut projesi Akse Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. 5 adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 7 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bunların yanı sıra proje, doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Aynı zamanda İspanyol merdivenleri ile bağlanan meydan ve yürüyüş yolları bulunmaktadır. Bunların yanı sıra gül ağaçları, rengarenk çiçeklerle döşenmiş bir peyzaj alanı da sunulmaktadır.

Mopaş Bahçe Evler konut projesinde altı tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1, 4+2, 5+1 ve 5+2 tip konutlardan meydana gelmektedir. 1+1 tip daireler brüt 77 metrekare, 2+1 tip daireler 115 metrekare, 3+1 tip daireler 214 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 4+2 tip daireler 254-262 metrekare, 5+1 tip daireler 337 metrekare ve 5+2 tip daireler 265 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Proje, Çayırova’da ilk defa tasarlanan, yüksek tavanlı Loft daire tipini de barındırmaktadır. Aynı zamanda bahçe ya da çatı dubleks seçeneklerini de sunmaktadır.

Kocaeli konu projesi sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde kafeterya, hobi odaları, kapalı çocuk oyun alanı ve çocuk parkı gibi alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası gibi olanaklar da mevcuttur. Bunların yanı sıra her daireye özel kapalı otopark ve 7/24 güvenlik hizmetleri de bulunmaktadır.

Mopaş Bahçe Evler Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kocaeli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 388 bin TL’den başlamaktadır.

77 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 388 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 tip daireler, 2,5+1, çatı dubleks ve bahçe dubleks olarak satışa sunulmaktadır. Fiyatları ise 585 bin TL ile 880 bin TL arasında değişmektedir.

3+1 tip brüt 214 metrekare büyüklüğündeki dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

4+2 loft tip dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL ile 1 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

337 metrekare brüt alana sahip 5+1 teraslı dubleks dairelerin fiyatları 1 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır.

5+1 loft bahçe tip daireler ise 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kocaeli konut projesi, Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile sınırları çizilen “Altın Çember” olarak isimlendirilen bölgenin tam merkezinde yer almaktadır.

Aynı zamanda TEM’e 3 dk, E-5 otoyoluna 5 dakika mesafededir. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanında 15 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ulaşım hatlarına, okullara ve daha pek çok ihtiyaç duyulan yerlere yakınlığıyla da dikkat çekmektedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0850 733 00 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version