Kategoriler
Proje Haberleri

Mosaic Arena Residence satışları devam ediyor

Mosaic Arena Residence projesinde Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Fıstıklı Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Konut projesi Mosaic Global İnşaat firması tarafından inşa ediliyor. Projede daire satışları ise tüm hızıyla devam ediyor. Projede konut tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Gaziantep konut projesi Maraşal Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde yükseliyor. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Şehitkamil konut projesinde yer alan daireler tek tipte tasarlamıştır. Tek tip daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 212 metrekare, net ise 160 metrekare büyüklüğündedir.

Bina izolasyonunun özel olarak yapıldığı projede özel yalıtım ve yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Yerden ısıtma sistemi sayesinde kalorifer peteklerinin kapladığı alandan kurtulmuş oluyorsunuz. Özel ses izolasyonu sayesinde dışarıdan ve yan daireden gelen sesler engellenmiş oluyor.

Ayrıca dairelerde amerikan mutfak, duşakabin, giyinme odası, kiler, akıllı ev, asansör, ısıcam gibi özellikler bulunuyor. Bunların dışında ayrıca görüntülü diafon, vestiyer, duvar kağıdı ve vestiyer de yer almaktadır. Binada ise asansör, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, kapıcı dairesi, yangın merdiveni gibi özellikler bulunmaktadır. Ayrıca projede kapalı otopark, açık otopark, güvenlik gibi özellikler de yer almaktadır.

Mosaic Arena Residence fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda brüt 212 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlıyor.

Firmanın bir diğer yeni projesi Bey Mahall Gaziantep projesinde de çalışmalara başlandı. Gaziantep konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0542 441 54 89 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…