Kategoriler
Proje Haberleri

Motto Göksu lansmana özel fırsatlarla satışta

Yenimahalle konut projesi Dinamik Grup İnşaat Ltd Şti firması tarafından hayata geçirilmektedir. Motto Göksu konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Yeni Batı Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesinde lansmana özel fırsatlar ile satışlar başlamıştır. Satışa sunulan dairelerin fiyatları ise 349 bin TL’den başlamaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Yeni Batı Mahallesi’nde 23 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Yeni Batı konut projesinde iki konut bloğu yer almaktadır. İki konut bloğunda toplam 202 adet konut mevcuttur. Projede dairelerin dışında ayrıca sekiz adet ticari ünite yer almaktadır. Konutlar ısınma sistemi olarak merkezi ısınma sistemlidir. Ayrıca daireler ısı pay ölçer sistemi ile ısınması sağlanacaktır.

Konut projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Göksu konut projesinde yer alan  bu daire tipleri ise 1+1 ve 2+1 daire tipleridir. Konutların 102 tanesi 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 100 tanesi ise 1+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 56.81 ile 79.61 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan 1+1 tip daireler brüt 56.81 metrekare büyüklüğündedir. 2+1 tip daireler ise brüt 79.61 metrekare büyüklüğündedir.

Motto Göksu fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları ise 349 bin TL’den başlamaktadır.

56.81 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 349 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
79.61 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler ise 549 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projede ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de yer almaktadır.

Motto Göksu Evleri projesi içerisinde süs havuzları, çocuk oyun alanları, sığınak, açık otopark gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde fitness salonu, sauna, süs havuzu gibi alanlar da yer almaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0532 419 22 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Adres: Yeni Batı Mahallesi, 5400. Sokak, No: 2 Yenimahalle / Ankara

Diğer proje haberleri için tıklayınız…