Kategoriler
Proje Haberleri

Motto Teras Bahçe satışları devam ediyor

Konya Selçuklu konut projesi Somuncu Grup Firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Konya İli, Selçuklu İlçesi, Selçuk Mahallesi’nde inşa edilen Motto Teras Bahçe konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Selçuklu Selçuk Mahallesi üzerinde yer alan 36 bin 118 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 2 bloktan meydana gelmektedir. Konut bloklarında toplam 132 daire yer almaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında dairelerin yanı sıra ticari alanlar da mevcuttur.  Konut projesinin yükseldiği site içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, hamam, fitness merkezi gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Aynı zamanda basketbol sahası, açık barbekü alanı, yürüyüş parkuru, kamelyalar, kapalı otopark site içerisinde bulunan sosyal alanlardandır. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Ayrıca daire içleri ankastre set, teras gibi özelliklere de sahiptir.

2 adet bloktan meydana gelen Motto Teras Bahçe konut projesinde altı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda 4+1 tip dairelerde teras, 5+1 ve 6+1 tip dairelerde ise dubleks seçenekleri bulunmaktadır.

Motto Teras Bahçe Daire Fiyatları Ne Kadar?

Konya konut projesinde yer alan konutlar, 0,88 vade oranlı kredi imkanları ile satışa sunulmaktadır. Projede yer alan dairelerin çoğu satılmıştır. Son kalan daireler de 48 ay sıfır faizle satışa sunulmaktadır.

Proje kapsamında satışı devam eden brüt 280 metrekare alan sahip 5+1 tip dairelerin fiyatları 1.670.000 TL ile 1.775.000 TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Motto Teras Bahçe, Beyşehir Çevre Yolu ve Başkent Hastanesi yakınında yer almaktadır. Aynı zamanda proje konum gereğiyle ulaşım noktaları, hastane, park gibi alanlara da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 9 766 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…