Kategoriler
Proje Haberleri

Motto Teras Bahçe’de banka kredisiyle ödeme

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, Somuncu Grup inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Motto Teras Bahçe konut projesi, toplam 36 bin 118 metrekare arsa inşaat alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 36 bin 118 metrekare arsa alana kurulan konut projesinde toplam 132 adet daire mevcut durumda. 2 adet bloktan meydana gelen projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte daireler bulunuyor.

Projedeki konutların büyüklükleri, 104 metrekare ila 370 metrekare arasında değişiyor. Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin yaklaşık yüzde 47’si satılmış durumda.

Motto Teras Bahçe konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki ve 2+1 tipteki dairelerin satışı tamamlandı. Projedeki 3+1 tipteki daireler 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 4+1 tipteki daireler ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

7 bin 863 metrekare toplam inşaat alanına sahip konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Motto Teras Bahçe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Proje, zengin sosyal donatı olanaklarıyla ilgi görüyor. Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü konut projesinde, ebeveyn banyosu ve teras mevcut. Balkonlu konut projesinde akıllı ev sistemleri kullanılıyor. Şık ve modern tasarımıyla ilgi gören proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor. Projenin yüzde 70’i yeşil alanlara ayrılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın konumdaki proje, Beyşehir Çevre Yolu ve Başkent Hastanesi yakınında inşa ediliyor.

Motto Teras Bahçe konut projesi, Selçuk Mah. Hisarönü Sok. Konya/Selçuklu adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 9 766 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.