Kategoriler
Proje Haberleri

Moyaks Park Konutları Kırşehir’de yükseliyor!

Moyaks Park Konutları, Moyaks Yapı şirketi tarafından Kırşehir’de yükseltilen 2 + 1 ve 3 + 1 dairelerden oluşur. Projedeki dairelerin toplam mevcudu 80 olmakla birlikte bunların 2 tanesi 2 + 1, 78 tanesi 3 + 1’dir. Dolayısıyla bu proje çoğunlukla 3 + 1 dairelerden meydana gelir ve 2 + 1 Odalı daireler yalnızca zemin kattadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise şöyle sıralanabilir:

  • 2 + 1 Odalı daireler

Brüt 156 – Net 111 metrekare

  • 3 + 1 Odalı daireler

Brüt 176 – Net 130 metrekare

Ayrıca sitede spor salonu, süs havuzu, mescit, açık ve kapalı çocuk parkları mevcuttur. Ayrıca tüm daireler jeneratör imkanı ile birlikte uydu ve ADSL altyapısına sahiptir. Kiler bölmesi, yangın alarmı, üçlü ankastre seti ve duvar kağıtları da mevcuttur.

Moyaks Park Konutları nerededir?

Bu konutların yükseldiği proje arazisi, Kırşehir’in Kaman ilçesinde bulunan Ziyarettepe Mahallesi’ndedir. Öğretmen Cengiz Çiftçi Parkı ve Akşemsettin Camii’nin yürüme mesafesinde olan proje arazisi daha başka yerlere de yakındır. Kaman İlçe Devlet Hastanesi, İbn – i Sina Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım İlkokulu ve Şehit Bayram Kaya Ortaokulu buraya en yakın olan yerlerdir. Kırşehir il merkezine bağlanan Atatürk Caddesi de Moyaks Park Konutları ile bitişik sayılır. Ayrıca proje konumunun bir diğer avantajı, buradan Kızılırmak Nehri’ne ve Seyfe Gölü’ne ulaşımın kısa sürmesidir.

Moyaks Park Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Moyaks Park Kırşehir ilindeki birçok satılık daire gibi krediye uygun olan dairelerden oluşur. Bununla birlikte dairelerin takas yöntemine de uygun olduğu bilinmektedir. Moyaks Yapı firmasının bu projesi, dairelerin konumu ve diğer özelliklerinden dolayı çok başarılıdır. Dairelerin piyasa değeri ise kalitelerine kıyasla çok düşüktür. Satılık daire seçeneklerinin sahip olduğu fiyatlar, aşağı yukarı şu şekilde gösterilebilmektedir:

  • 2 + 1: 215.000 TL
  • 3 + 1: 245.000 – 355.000 TL

Ayrıca daha detaylı bilgi almak isteyenler için 0 532 201 05 15 numarası iletişime açıktır. Örnek daireleri yakından görmek için firma ile irtibat kurmanız yeterli olacaktır.

Güncel proje haberlerine ulaşmak için BURAYA; anasayfa ekranına dönmek için ise BURAYA tıklayınız…

Exit mobile version