Kategoriler
Proje Haberleri

Mrş Bizim Konaklar satışları başladı

Mrş Bizim Konaklar Kartepe projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kocaeli Kartepe’de bulunan proje Mrş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Henüz inşaat aşamasında bulunan proje içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Henüz inşaat aşamasında bulunan proje içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 131 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 167 metrekare olmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Dairelerde Country mutfak ve vestiyer bulunmaktadır. Portal özel tasarım çelik kapı yapılmaktadır. Bazı dairelerde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Alaturka tuvalet, mutfak doğalgazı, PVC doğrama ve spot aydınlatmalar gibi birçok özellik yer almaktadır.

Mrş Bizim Konaklar nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca proje alanı şehir merkezine yakın olup doğa manzarasına sahiptir. Muhitte market, semt pazarı, park, hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Proje anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Mrş Bizim Konaklar Kartepe fiyatları ne kadardır?

Mrş Bizim Konaklar Kartepe projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 410.000 TL ile 455.000 TL arasındadır. Brüt 131 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 560.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 575.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra brüt 170 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları 595 bin TL’den başlamaktadır. 167 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 595 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 509 21 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…