Kategoriler
Proje Haberleri

MRŞ Konakları satışa sunuldu

Mrş Konakları projesi Kocaeli’ndeki en güzel gayrimenkuller arasında bulunmaktadır. Oda seçenekleri 2 + 1 ve 3 + 1 olan bu proje, 2 adet bloktan ve toplamda 20 daireden meydana gelir. Dairelerin tamamının boya işleri bitmiştir ve her birinde balkon vardır. Ayrıca doğal gaz ile ısınan dairelerde ısı ve ses yalıtımları da bulunur. Projedeki tüm konutlar çelik kapılıdır ve hepsinde görüntülü diyafon sistemi mevcuttur. Daha da önemlisi, daima aktif olan kamera sistemi ise bu konutların güvenliğini sağlamaktadır.

Blokların ön tarafında bulunan açık otopark alanı ve projenin konumu da önemli ayrıntılardır. Kaymakamlık binası ile arasında yaklaşık olarak 500 metre bulunan konaklar, Bahçeşehir Kolejleri’nin anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise binalarına da yakın olmaktadır. Proje alanına en yakın olan market şubeleri ise BİM, A 101 ve Yüksel Gross’tur. Bununla birlikte ilçe merkezine olan yakınlığı da bu projeye değer katmaktadır.

Mrş Konakları nerededir?

Bu daireler, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndedir. Kumluk Sokak, Mrş Konakları projesine ev sahipliği yapmaktadır. Bu sokak ise Osman Gazi Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasındadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satılık daireler, takasa ve krediye uygundur. Bu dairelerin fiyatları ise oda sayılarına göre şu değerlerden başlamaktadır:

  • 3 + 1 daireler: 165 m2 – 455.000 TL
  • 2 + 1 daireler: 105 m2 – 295.000 TL

Bununla birlikte fiyat ve proje özellikleri hakkında daha detaylı bilgi almak için iki seçenek vardır: İstasyon Mahallesi, Atakan Caddesi, No: 39 Kartepe – Kocaeli adresindeki satış ofisi ziyaret edilebilir. Ayrıca 0 (535) 509 21 47 numarasına ulaşmak da mümkündür.

Mrş ne anlama gelmektedir?

Mrş Konakları projesinin ismi, proje sahibi olan inşaat şirketinin adı ile ilişkilidir. İnşaat şirketinin ismi ise şirket sahibi olan Mehmet Resul Şahin’in isim ve soy isim baş harflerinden oluşur.

Diğer proje haberleri için lütfen tıklayınız.

“MRŞ Konakları satışa sunuldu” için bir yanıt

Mrş konaklarından daire aldığım için çok şanslıyım gerçekten söyledikleri her şeyi fazlasıyla yapıyorlar çok hoş komşularımda var rabim yollarını açık etsin.

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version