Kategoriler
Proje Haberleri

Msy Manzara Kartal daireleri ayrıcalıklı fırsatlarla sahiplerini bekliyor

MSY Yapı farkıyla İstanbul Kartal’da yükselen Msy Manzara Kartal projesinde 20 Mart’a kadar yapılan satın alma işlemlerinde üçlü ankastre set hediyesi fırsatı ile sahiplerini bekliyor. Site içerisinde yer alan lüks daireler inşaat firmasından satışa çıktı. Hemen tapu imkanıyla satışta olan daireler muhteşem bir orman manzarasına sahip. Peki proje hakkında diğer ayrıntılar neler? Daireler hangi özelliklere sahip? Projede daire fiyatları nasıl?

MSY Manzara Kartal  daire seçenekleri

Projede binalar on iki kattan meydana geliyor. Bütün odaları orman manzaralı dairelerin 2+1 tipleri brüt 87 metrekare, net 74 metrekare genişliğe sahip. Toplamda 174 konut olarak inşaatı devam eden proje lansmana özel fiyatlarla alıcılarıyla buluşuyor. Ayrıca projede 3+1, 3+2 ve 5+2 dubleks daire seçenekleri de mevcut. Projenin 3+1 daireleri 669 bin liradan, 3+2 türleri ise 795 bin lira üzerinden satışta.

MSY Manzara Kartal Sosyal Özellikleri

MSY Yapı güvencesiyle Temmuz 2021’de teslimi gerçekleşecek daireler merkezi konumu itibariyle dikkat çekiyor. Kalitesiyle ön plana çıkan proje öncelikle karşılıklı güveni esas alıyor. Güler yüzlü bir kadroyla hizmet veren firmanın projesinde pek çok sosyal olanak mevcut. Bir tarafı deniz, diğer tarafı orman manzaralı daireler satın alanlara konforlu bir yaşam sunuyor. Marmaray’a iki kilometre ulaşım mesafesinde bulunan sitede çocuk oyun alanları, fitness salonu, barbekü alanı, kafeterya ve basketbol sahası mevcut. Ebeveyn banyosu ve ısıcam imkanlarına sahip projede spot aydınlatmalar da mevcut. Ayrıca binaların ısı yalıtım sistemleri oldukça gelişmiş. Jeneratör kullanan projede kapalı garaj imkanı da var. Ayrıca güvenlik ve kamera sistemleri ile firma güvenliğinizi yüksek derecede önemsediğini gösteriyor. E5 kara yoluna ve metroya yakın mesafede konumlu daireler ister yatırım amaçlı ister oturmak için tercih edilebilir. Proje maalesef görüntülü arama seçenekleriyle gezilemiyor.

Projede ödeme seçenekleri

Msy Manzara Kartal projede aidat 275 TL olarak belirli. Projenin 2+1 daireleri 459 bin TL üzerinden satışta. Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giren projelerden biri. Özel avantajlı lansman fiyatlarıyla daireler hızla tükeniyor.  Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (541) 787 71 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.  Ulaşımın merkezinde konumlu proje Hürriyet Mahallesi Saadet Sokak No:6 Kartal/İstanbul adresinde.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…