Kategoriler
Proje Haberleri

MSY Manzara Kartal projesinde fiyatlar

Kartal konut projesi MSY Yapı firması tarafından inşa edilmiştir. MSY Manzara Kartal projesindeki dairelerin fiyatları ise 630 bin Türk lirasından başlamaktadır. İstanbul İli, Kartal İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde yer alan projede çok sayıda sosyal alan yer almaktadır.

Denizle beraber Adalar manzarasının görüldüğü projede, iki yapı içinde toplam 174 adet daire kuruluyor. Açık yüzme havuzu gibi eğlence ve boş zaman aktivitelerine yer verilen proje, fiyat ve performans uyumuyla ön plana çıkıyor. Projenin önümüzdeki yılın temmuz ayında teslim edilmesi bekleniyor.

MSY Manzara Kartal projesinde sağlıklı yaşam

Balkonlu daireler, projenin modern konseptiyle uyum sağlamaktadır. Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzuyla yanı başındaki güneşlenme alanlarıyla bütünlük sağlamaktadır. Anadolu Yakası’nda bulunan projede ayrıca sauna ve Türk hamamı, yüzme havuzu yer almaktadır.

Kapalı ve açık otoparkıyla konut sakinlerinin ve misafirlerinin araçlarını güvenle park edebileceği alan sağlarken site alanındaki fitness merkezi, diğer donatılarla birlikte sağlıklı ve sportif bir yaşam vaat etmektedir. Site içerisine yerleştirecek durumda olan kamelyalar da projedeki sosyal alanların arasında yer almaktadır.

Projedeki daire seçenekleri neler?

İstanbul’un iki yakasını birbirine bağlayan Marmaray’a 2 kilometrelik mesafede bulunan MSY Manzara Kartal projesindeki 2+1 daireler, 87 metrekare ile 100 metrekare, 3+1 daireler 110 metrekare ile 120 metrekare, 6+1 daireler 217 metrekare büyüklüğünde olmak üzre inşa edilmiştir. Konutlarda, genel banyoya ek olarak ebeveyn süitinin içinde, bir banyo daha bulunmaktadır.

MSY Manzara Kartal projesindeki evler

Konut projedeki daire fiyatları daire tipi ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 630 bin liradan başlamaktadır.

Projedeki brüt 71 ve 72 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 630 bin TL’den başlamaktadır. 92 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip konutların fiyatları 893 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca 135 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip konutların fiyatları ise 1 milyon 320 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca konut projesi Hürriyet Mahallesi, Saadet Sokak,  Kartal / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0541 787 71 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version