Kategoriler
Proje Haberleri

Msy Nefes İstanbul satışa sunuldu

Msy Nefes İstanbul projesi modern yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MSY Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 7.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Sitede 3 blok ve 195 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 ve 5+1 dubleks daireden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 7.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Sitede 3 blok ve 195 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 ve 5+1 dubleks daireden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin alanları 83 metrekareden başlamaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca konutlar deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness salonları, kamelya, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları bulunmaktadır. Konutlarda ferah balkonlar mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır.

Msy Nefes İstanbul konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Ayrıca konutlar deniz manzarasına sahiptir. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bağlantı yolu üzerine yakın civardadır. Ayrıca şehrin en önemli merkezlerine çok yakın bir konumda yer almaktadır.
Msy Nefes İstanbul projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 900.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 4 958 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version