Kategoriler
Sağlık

Muğla aşıda rekor kırıyor turizm hareketleniyor

Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre 18 yaş üstü nüfus oranında aşı olma konusunda artış yaşanmıştır. Muğla yüzde yetmiş 79,2 oranında rekor kırmıştır. Bodrum Marmaris Dalaman gibi yazlık ilçelerde Muğla güvenli şehir olarak misafirlerini ağırlamaktadır. Gittikçe güvenli hale gelen turizmin gözde yerlerinden olan Muğla’da hareketlilik başlamıştır. Buna yönelik Cactüs otelleri zinciri ve Elementa Otel’in sahibi Nurçe Erben bir açıklama gerçekleştirmiştir. Aşılamada dost sayısının 53 milyona yaklaşıldığını 18 yaşa kadar yenildiği bilinmektedir. Buna yönelik sağlık açısından olduğu gibi turizm açısından da çok sevindirici gelişmeler yaşadığını belirtmiştir.

Muğla’nın Tatil Yerlerine Rezervasyon Sayıları Arttı

Aşı nedeniyle rezervasyonda artış olduğunu aktaran Nurçe Erben açıklama yapmıştır. İnsanların önünü göremediği için pandemide seyrini tahmin edemeyeceği için erken rezervasyon döneminde ilgi oldukça düşüktü. Ancak yasakların gevşetilmesi ile beraber rezervasyonlarda artış yaşandığını belirtti. Aynı zamanda özellikle aşılamanın da yaygınlaşması ile tatil bakımından Turizm hareketlenmeye başladı şeklinde açıklamasını sürdürdü. Yeni açılan Elemento Hotel’in de çokça tercih edildiği bilinmektedir. Yalıkavak’ın en gözde koylarında Tilkicik de yer alan element ve otel 52 odası ile lüks Butik konseptine uygundur. Kişiye özel tatil deneyimi sunmak için oldukça iyi bir tercihtir.

Muğla Yeni Otel Özelliklerini Müşteriye Sunuyor

Topraktan havadan ateşten ve sudan alan Elementa Otel misafirlerine sanat sevgisinin mimarisi ne katan yemekleri ve servis hizmeti ile buluşarak bir mekân olarak dikkat çekmektedir. Akdeniz’in yemekleri ile müşteriyi memnun eden ve sanatı otele taşıyan özellikleri ile ilgi çekmektedir. Antik Yunan heykelleri ile dolu Agora bahçesi ve kokteyl Otel kişiye özel tatil seçenekleri ile de öne çıkmaktadır.

Bu şekilde Muğla’nın rekor kırması ve aşıda artış sonucunda turizmin hareketlenmeye başlaması hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla güncel haberi için tıklayınız…