Kategoriler
Ekonomi Gündem

Mükemmellik ödülü Eminevim kazandı

Türkiye’nin en yüksek müşteri memnuniyetini sağlayan markalarının başarılarını ödüllendirildiği şikâyet var bir tören düzenlemiştir. Şikâyet var tarafından düzenlenen A.C.E Awards töreninde müşteri deneyimi mükemmellik ödülü Eminevim kazandı. Bu şekilde hizmet verdiği sektörde de 1. oldu Türkiye de müşteri memnuniyetini sağlayan markalarının ödüllendirildiği şikâyet var tarafından düzenlenen ödül törenini Eminevim’in kazanıldığı duyuruldu.

Şikâyet var tarafından düzenlenen ödül töreni

Şikâyet var tarafından düzenlenen bu ödül törenine 48 farklı sektörden müşteri deneyimini en iyi şekilde yöneten ulusal ve uluslararası markalar katılmıştır. Bu şekilde bu markalarda ödüllendirilmiştir. Bu törende geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleştirildiği bilinmektedir. Yıllık 1 milyon 200 bin anket temel alınarak veriler hazırlanmaktadır. Bu verilerden yararlanılarak müşteri deneyim endeksi araştırması sonuçlarına göre de ödül verilmektedir. Tüketicinin mükemmel müşteri deneyimi yaşatan markaların yer aldığı bu törende müşteri memnuniyeti ön planda tutulmuştur.

Müşteri Deneyiminde Mükemmellik Ödülü Eminevim

Eminevim ilk olarak Diamond ödülüne layık görülmüştür. Aldığı bu ödülle faizsiz finansman sistemi kategorisinin en iyisi olarak Eminevim aynı zamanda müşteri deneyiminde 96,3’lük puanı ile sadece sektör değil tüm sektörün en yüksek puanı alarak kazanan tek firma olmuştur. Aynı zamanda açık ve şeffaf bir müşteri memnuniyeti politikası uygulayarak Eminevim bu birinciliği elde etmiştir. Müşteri deneyimi mükemmellik ödülü ile hizmet verdiği sektörler en başarılı firma olmuştur. Bu şekilde Eminevim’i detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Bu şekilde sizler kazılan ödülleri ve markaları detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Gösterdiği üstün müşteri memnuniyet kapsamında yaptığı çalışmalarla başarılı olan Eminevim bu ödülü kazandı. Sizlerde diğer sektördeki 48 farklı müşteri deneyimini ortaya koyan ulusal ve uluslararası markaları inceleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…