Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Multi Evler projesinde beklenen basın toplantısı gerçekleştirildi

Multi Evler projesiyle öne çıkan Tahincioğlu sektörün tozunu attırmaya devam ediyor. Gerçekleştirilen basın toplantısında Türkiye’de bir ilk olduğu açıklanana Multi Evler’in Nidapark Küçükyalı Projesinde hayat bulduğu duyuruldu. Sektöre yeni bir hız kazandıracak olan projenin hayatı daha da kolay bir hale getirmesi bekleniyor.

Multi Evler projesinde beklenen an

Tahincioğlu’nun imzasını taşıyan ve Türkiye’de ilk olarak bilinen Multi Evler projesi için basın toplantısı gerçekleştirildi. Tasarlanan projenin Nidapark Küçükyalı Projesinde hayat bulduğu aktarılırken, gayrimenkul sektöründeki bu tarzda bir gelişme oldukça dikkat çekicidir.

1 Haziran itibariyle başlatılan düşük faizli kredi süreci, Emlak Konut GYO’nun kampanyalarıyla birlikte öne çıktı. ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ sloganıyla duyurulan kampanya, markalı konutlarda satış başarılarını beraberinde getirdi. Tüketicinin değişen yaşam koşullarına uygun olarak tasarlandığı söylenen yeni Multi Evler projesi için, ‘Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli’ kuruldu.

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş ile Tahincioğlu Yönetim ve Hizmet A.Ş, Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan basın toplantısında tanıtıldı.

Yeni konsept benimsendi

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan sektör projelerinde yeni hedefler doğrultusunda Multi Evler doğdu. Pandeminin getirmiş olduğu yaşam koşullarına adapte olmaya çalışan tüketici kesim, emlak sektöründe birçok yenilik yapılmasına zemin hazırladı. Sektörde liderlik vasfını üstlenen Tahincioğlu markası ise yaşanan değişimi konut projesine aktarmaya başlamıştır. Türkiye’de bir öncü niteliğini taşıyan konut girişimi, Nidapark Küçükyalı projesinin yeni etabında ortaya çıkıyor.

Hem konut hem de ofis olarak ‘karma proje’ kategorisinde yer alan Nidapark Küçükyalı’da yeni etap sektördeki diğer firmalara örnek teşkil edecek. Dünya üzerinde değişen yaşam koşulları, evde geçirilen zamanın artmasına neden olunca bu tür bir projeye emek verildi. Home office anlayışının hayat bulduğu etapta evler isteğe göre ofis özelliğine kavuşturuldu.

Kullanım şekline göre ofis veya ev

Yapılacak birkaç değişiklik sayesinde artık yaşam alanı olan evler ofis özelliğini kazanacak. Birçok kurumun uzaktan çalışma yöntemini benimsemesi üzerine alınan karar doğrultusunda standart modelin dışına çıkılıyor. Yaşam alanlarının yalnızca uyuma yeri olmadığını bizlere hatırlatan salgın hastalık süreci, yeni konut projesinde değişen alışkanlıkların kalıcı işareti olacak.

Açıklamaya göre tek bir dokunuşla; mutfak resepsiyona, salon toplantı odasına veya yatak odasına dönüştürülebiliyor. Geniş terasların yer verildiği konutlarda, 3.35 tavan yüksekliği bulunmaktadır. Minimum 76 metrekareden başlayan daire boyutları 165 metrekareye kadar çıkıyor. Çocuklarla yaşanabilecek bir ortamın hazırlığı içerisine giren Tahincioğlu, gün ışığını optimumda kullanan cam cepheleriyle projesine dikkat çekti. Metro istasyonuna olan bağlantısı ulaşım sıkıntısını tamamen ortadan kaldırırken, yakınlarında bulunan alışveriş caddesi Palladium Cadde sayesinde birçok ihtiyaç hızla karşılanabilecek. Özel depolama alanları ile dikkat çeken daireler, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere alıcının tercihine bırakılıyor.

Yeni bir oda daha!

Projede açılır ve kapanır panellerin bulunduğu salonlar kolayca çalışma bölümünden ayrışarak farklı bir oda haline gelmektedir. Home office sisteminin benimsenmesinin ardından bu tür panellerin kullanımı sıklaşacak. Ayrıca salon, oturma odası ve tv alanı olarak kullanımda olan alanlar, ofis olduğu durumlarda bekleme salonu olarak kullanılmaktadır.

İç tasarımda masanın hem yemek masası hem de toplantı masası olarak kullanılabileceği söylendi. Aynı zamanda açılır kapanır bir yatağa monte edildiği için çift kişilik bir yatağa da dönüştürülebiliyor. İzole bir çalışma odasına ihtiyacın olduğu durumlarda gündüzleri yatak odası bölümü ile arasındaki bölücüyü kapatarak çalışma odası yaratılabilecek. Ancak çocuk alanı ihtiyacı doğuyorsa bu bölümün çocuk odası olarak kullanılabileceğine de dikkat çekildi.

Projeye dair diğer haberlere göz atmak için tıklayınız.