Kategoriler
Emlak Haberleri

Münir Tanyer: “Konut tercihlerine uygun Tan Urla projesini başlatıyoruz”

Münir Tanyer, uzaktan eğitim ve evden çalışma sisteminin benimsenmesiyle birlikte konut tercihlerinin değiştiğini bizlere aktaran isim oldu. 2020’nin satış sürecine göre değerlendirdiği konut tercihlerinde tüketicilerin yoğunluklu olarak doğa dostu projelerden yana istek geliştirdiğini söyleyen Tanyer; bizlere değişen tüketici isteklerini sıraladı.

Uzaktan eğitim ve evden çalışma sistemi tercihleri değiştirdi

Anaokullarının dahil edildiği uzaktan eğitim süreci tüketiciler üzerinde etki göstermeye başladı. Konut tercihlerinde eğitimlerini evlere taşıyan pek çok öğrenciye, yine evden çalışma sistemine adapte olan ebeveynler eşlik ediyor. Ofis ortamlarının konut içlerine taşındığından söz eden Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, alıcıların artık bir evin kendilerine sunduğu avantajlara daha fazla dikkat ettiklerini belirtti. Şehir yaşamında kentleşen ve doğadan uzaklaşan tüketici, şimdilerde doğa dostu projeleri tercih listelerinde ilk sıraya alıyor. Oluşan bu taleplere bakarak yeni konsepti geliştirmek üzere yola çıkan Tanyer Yapı, hayata geçirdiği projeler ile yatay mimaride bir örnek teşkil edecek. İnsanların yalnızca barınma ihtiyacını karşıladığı düşünülen konutların artık kişisel alanlardan oluşan en önemli yer haline geldiği 2020 yılı; huzur arayışına dek genişledi. Yeni projelerinde tam olarak tüketici isteklerini bir araya getirdiklerini söyleyen Münir Tanyer, önümüzdeki yılbaşında yeni projeye adım atacaklarını duyurdu.

Tan Urla’ya başlamak için geri sayım

Değişen tüketici isteklerinin salgın hastalık sürecinin bitmemesiyle daha da kuvvetlendiği süreçte sektör öncüleri proje tasarımlarını yeniliyor. Tüketicinin taleplerine yanıt verecek her bir projenin daha çok önemseneceği bilinirken; yalnızca kendi kazancını düşünmeden hareket edenler asıl kazançlı kişiler olacaktır. Münir Tanyer, tüketici odağında geliştirdikleri Tan Urla projesi hakkında bizlere bilgiler verdi. Urla Bademler’in hemen karşısında yer alan yeni proje için ilk adımlar yılbaşında gelecek. Projede tasarımı 20 yıl önce planladıklarını ve arsasını satın alarak beklemede kaldıklarını açıklayan Tanyer, şirket altında tasarımı tamamlanan projeyi yeniden öne çıkardıklarını aktarıyor. “Yatay mimaride örnek olması beklenen Tan Urla, 200 dönümlük arazinin üzerinde çok geniş yeşil alana sahip bir modern köy projesi olacak. Projenin yeşil alanı toplamda yüzde 85’i dolduruyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerin bulunduğu projede her evin bir bahçesi bulunuyor” diyen Başkan; Ege yaşamından etkilendikleri tasarım sürecinde, Priene Antik Kenti’nden esintiler projeye dahil edildi. Türkiye’nin en deneyimli mimarları denilince akla gelen ilk isim olan Nevzat Saygın ile yollarını birleştiren Tanyer Yapı, köy yaşamını modern mimariyle harmanlıyor.

Proje ilgi görmeye devam ediyor

Tan Urla projesi sosyal olanakları yüksek bir konut projesidir. Doğal ve sağlıklı yaşama yönelmek isteyenlere kapıların açıldığı süreç boyunca, en önemli lokasyon bu proje için ayrıldı. Yarımadaya açılan bir kapı ve ulaşım imkânlarıyla taçlandırılan yeni yerleşim yeri, insanların doğa projelerine ilgi göstermesiyle yatırım değerini korumaktadır. Evlerde mutlak suretle yüksek kalite malzeme ve teknolojiye yer verilmiş; sosyal hayat ise ön planda rol oynamaya devam etmiştir. Yurtiçi kadar yurtdışından gelen taleplerin şimdiden yer doldurmaya başladığı projede temel atma çalışmaları 2021’in ilk aylarında başlatılacak. Konut teslimleri için hedeflenen süre ise 36 ay olarak görülmektedir. İçerisinde bir çarşı ve diğer ticari alanların bulunacağı yaşam bölgesi, temiz havası ve iklimleri nedeniyle ilgiyi arttıracaktır.

Projelere göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version