Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Muscari Park Resort’ta 24 ay sıfır faiz

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Güvercinlik Mahallesi’nde Mas Bodrum tarafından hayata geçirilen Muscari Park Resort projesinde satışlar başladı.

27 bin metrekare büyüklüğe sahip olan arazi alanında yükselen Muscari Park Resort projesinde 27 blokta toplam 108 adet daireden meydana geliyor.

Muscari Park Resort projesinde yer alan dairelerin tamamı 70 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir.

Muscari Park Resort projesinde yer alan daireler 310 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 155 bin TL’den başlayan peşinatlarla satışa sunuluyor. Projede 155 bin TL peşinat ödenmesi durumunda 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı sunulmaktadır. Projedeki dairelerin fiyatları ise 310 bin TL’den başlıyor yeri ve konumuna göre 340 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projedeki daireleri tamamını peşin ödeyerek almak istendiğinde daire fiyatları 235 bin TL’ye kadar iniyor. arasında değiştiği projede, kişiye özel ödeme seçenekleri oluşturabilmek mümkün.

Muscari Park Resort projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik ve yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlar yer alıyor.

2018 yılı Kasım ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Muscari Park Resort projesi Güvercinlik mevkiinde ve denize 3 kilometre, havaalanına 10 km, Bodrum’a 20 km, kuş cennetine 1 km mesefade yer alıyor.

Tel: 0252 319 65 61