Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mutlu Center Göztepe teslim tarihi ne zaman?

Mutlu Center Göztepe iş dünyasına yeni adımlar getirecek bir ofis projesi olarak yer almaktadır. İstanbul Kadıköy merkezli görkemli yapı Göztepe Mahallesi’nde yükseliyor. Aralık 2020 olarak teslim tarihinin belirlendiği projede yer almak için vakit kaybetmeyin.

Mutlu Center Göztepe proje özellikleri

Mutlu Turizm İnşaat tarafından hayata geçirilen proje toplamda 7 bin 500 metrekare alana sahiptir. Zemin +22 kat olarak belirlenen ve 3 blok üzerinde inşası devam eden projede toplam inşaat alanı 90 bin metrekaredir. Ofisler için ayrılan miktar ise 25 ila 3 bin 500 metrekare alan olarak belirlendi. Ayrıca 250, 500, 1000 ve 2 bin metrekare ofisler müşterilerin beğenisine hazır hale getiriliyor.

Proje detaylarında açık ve kapalı otopark, 7/24 güvenlik hizmeti, kameralı güvenlik gibi geniş önlemler sayesinde iş yaşamınız huzur dolu geçecek. Aynı zamanda fitness center, spor salonu sayesinde enerjinizi içinizde tutmak zorunda değilsiniz. Kreş sayesinde çocuklarınız sizlere iş yerinizde eşlik ederken, onları gözlemleme fırsatınız da olacak. Toplantı salonları sayesinde müşterilerinize rahatlıkla projelerinizi sunabilir; resepsiyon hizmetleri sayesinde birçok yardım alabilirsiniz. İçerisinde bulunan kafe, restoran ve sosyal tesisler ile karın doyurmak, sıcak bir kahve içmek hiç zor değil. Ruhunuzu dinlendirmek istediğinizde ise yeşil alanlarla bezenmiş, özel peyzaj düzenlemesine sahip yürüyüş alanlarına gidebilirsiniz.

Projede sahip olunan ulaşım imkanları

Yer aldığı konumu sayesinde sizlere birçok avantaj sunan Mutlu Center Göztepe; belli başlı önemli kuruluşların yanında bulunmaktadır.

Başlıca hastaneler arasında Medical Park, MedAmerikan Tıp Merkezi, Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi, Florence Nightingale Tıp Merkezi, Medicana Kadıköy, Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Örnek Tıp Merkezi, Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi, Siyami Ersek Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği bulunmaktadır.

Okullar arasından göze ilk çarpan Doğa Koleji oluyor. Koleje eşlik eden diğer eğitim kurumları ise şöyledir; İhsan Kursunoğlu Ortaokulu, Bahçeşehir Koleji Çamlıca, İSTEK Semiha Şakir Okulları, Çamlıca Era Koleji, Ataşehir Emlak Konut Ortaokulu, Çevre Koleji, Ataşehir Bilfen İlköğretim Okulu, İener Birsöz İlköğretim Okulu, Dr. Sait Darga İlkögretim Okulu, Üsküdar Anaokulu, Fenerbahçe Anadolu Lisesi, Göztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve daha fazlası bulunmaktadır.

Alışveriş merkezlerinden Optimum Outlet, Palladium, Asya AVM, Akasya Acıbadem, Bulvar 216, Emaar Square Mall, Watergarden İstanbul ve daha fazlası sizleri bekliyor.

Fiyatların henüz belirlenmediği projede teslim tarihi Aralık 2020 olarak belirlenmiştir.

İletişim: 444 6 074