Kategoriler
Proje Haberleri

My Corner Erenler lansman fiyatlarıyla satışta

Sakarya İli, Erenler İlçesi, Erenler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Emta İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. My Corner Erenler konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Erenler, Erenler Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje köşe tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Sakarya konut projesi modern ve estetik mimarisi, sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Proje kapsamında toplam 16 adet daire yer almaktadır. Ayrıca projede dairelerin dışında 3 adet ticari birim de bulunmaktadır. Projenin Mayıs 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Sakarya Adapazarı konut projesi kapsamındaki daire içleri yerden ısıtma sistemi, teras, intercom sistemi, gömme dolap, vestiyer gibi olanaklara sahiptir. Aynı zamanda görüntülü diafon sistemi, asma tavan, spot aydınlatma gibi olanaklar da mevcuttur. Proje içerisinde kamera sistemi, otopark ve asansör gibi donatılar da bulunmaktadır.

My Corner Erenler konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca 2+1 tip daireler brüt 125-130 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip dairelerin fiyatları ise brüt 135 metrekare ile 148-153 metrekare arasında değişmektedir.

My Corner Erenler Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

125-130 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 455 bin ile 510 bin TL arasında değişmektedir.

Büyüklükleri değişen 3+1 tip dairelerin fiyatları 600 bin TL ile 625 bin TL arasında değişiklik göstermektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Sakarya konut projesi Erenler Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca hastane, market, eczane, park, şehir merkezi gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 240 11 11 ve 0549 550 00 54 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..