Kategoriler
Proje Haberleri

My Hill 5 İzmit Satışa Sunuldu

Kocaeli İzmit konut projesi Kain İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Kabaoğlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. My Hill 5 İzmit konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi İzmit İlçesi, Kabaoğlu Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 56 adet daire ve 2 adet villadan meydana gelmektedir. Aynı zamanda proje kapsamında daireler hariç ticari alanlar da yer almaktadır. Projede bulunan daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Site içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, cafe-restoran, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar da yer almaktadır. Üstelik site güvenlikli olup kapalı otoparka da sahiptir.

4 katlı bloklardan oluşan My Hill 5 İzmit konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 206 metrekare olarak tasarlanmıştır.

My Hill 5 İzmit Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmit konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Kocaeli konut projesi, İzmit Körfezi’nin merkezinde yer almaktadır. Aynı zamanda Umuttepe Araştırma Hastanesi 6 km, İzmit Merkeze ise 10 km mesafede bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0262 323 13 16 ve 0533 701 18 21 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version