Kategoriler
Proje Haberleri

My Life Boutique fiyat listesi

Yavuzlar My Life Boutique projesi Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicamii Mahallesi’nde  hayata geçiriliyor. Bahsi geçen Söke’deki konut projesi Yavuzlar  İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede daire fiyatları ne kadar? Kaç tip daire mevcuttur? My Life Boutique fiyat listesi nedir? Soruların cevabına haberiminiz devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Tek bloktan meydana gelen konut projesi on iki kattan oluşuyor. Modern ve dikey mimarisi ile dikkat çeken Yavuzlar My Life Boutique projesi bünyesinde 36 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutlar 1+1 ve 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Yavuzlar My Life Boutique projesinde konutlar 52 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 1+1 tip daireler brüt 47 metrekare, net ise 40 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler ise brüt 153 metrekare, net ise 128 metrekaredir.

Konut projesinde kapalı devre kamera sistemi, çöp şaftı, yük ve yolcu asansörü, su deposu, jeneratör gibi özellikler bulunuyor.

Daire özellikleri neler?

Dairelerde ise hazır mutfak, ankastre üçlü set, ebeveyn banyosu, giyinme odası, kiler gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca görüntülü diafon, ısı yalıtımı, ses yalıtımı, uydu ve kablo tv sistemi gibi özellikler de yer alıyor.

My Life Boutique fiyat listesi

Yavuzlar My Life Boutique projesinde yer alan 1+1 konutlar 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan brüt 152 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tipteki konutlar ise 745 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Yavuzlar My Life Boutique projesinde kapalı otopark, fitness salonu, sauna, buhar odası bulunuyor. Bunların dışında ayrıca oyun salonu, çocuk oyun alanı, sığınak gibi ortak alanlar  yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0 532 402 49 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için lütfen tıklayınız.

Exit mobile version