Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

My Life Home projesindeki ev fiyatları ne kadar?

İzmir ilinin Ulukent ilçesinde yaşama geçirilmeye hazırlanan My Life Home projesi 9 dönümlük arsa alanı içerisinde 182 adet dairesiyle inşa ediliyor. Site alanında 3 adet yatay mimarili blokuyla yükselen projenin önümüzdeki yılın son çeyreğinde teslimlerine başlanması planlanıyor.

Söz konusu projenin yüzme havuzu, şelale konseptiyle renklendiriliyor. “İşte benim evim” dedirten proje, estetik ve modern mimarisi ve büyük yeşil alanlarıyla kaliteli yaşama hazırlanıyor. Gürdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan proje, ferah konsepiyle de öne çıkıyor.

My Life Home projesindeki konut seçenekleri neler?

İçerisinde 182 adet daireyi almakta olan projedeki iki odalı ve bir salonlu evler, 101 metrekarelik alana sahip durumda olacak şekilde inşa ediliyor. Yeşil alanlara sahip durumda olan projedeki iki oda ve bir salonlu evlerin büyüklüğü 101 metrekare değerinde bulunuyor.

Projedeki üç odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların büyüklüğü 140 metrekare değerinde yer alıyor. Toplu taşımayı ve üniversiteleri çevresine alan projedeki dört odalı ve bir salonlu teraslı bahçe katı evler, 140 metrekarelik alana sahip durumda.

Projedeki evler ne kadardan başlıyor?

My Life Home projesindeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin fiyatı, 600 bin Türk lirasından başlıyor. Söz konusu projedeki üç odaya ve bir salona sahip dairelerin fiyatı, 750 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki dört odalı ve bir salonlu konutlar, muhtemel alıcısına 1 milyon 800 bin Türk lirasından başlayan fiyatlarla gösterilirken beş odalı ve bir salonlu evlerin başlangıç fiyatı, 1 milyon 600 bin Türk lirası.

Ödemelerde ise banka kredisi kullanılabiliyor.

My Life Home projesinin iletişim bilgileri

Adres: İstiklal Mahallesi, 5. Cadde, No:2, Ukukent/İzmir

Telefon: 0232 999 61 66

Exit mobile version