Kategoriler
Proje Haberleri

My Life Home fiyat listesi

İzmir İli, Menemen İlçesi, İstiklal Mahallesi’nde yaşama kazandırılan My Life Home projesi 9 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı içerisinde 182 adet dairesiyle inşa ediliyor. Site alanında 3 adet yatay mimarili blokuyla yükselen projenin önümüzdeki yılın son çeyreğinde teslimlerine başlanması planlanıyor. My Life Home fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Söz konusu projenin yüzme havuzu, şelale konsepti ile renklendiriliyor. “İşte benim evim” dedirten proje, estetik ve modern mimarisi ve büyük yeşil alanlarıyla kaliteli yaşama hazırlanıyor. Gürdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan proje, ferah konsepti ile öne çıkıyor.

My Life Home daire özellikleri neler?

Konut projesi 9 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 teraslı ve 5+1 loft dubleks daireler mevcuttur. İçerisinde toplam 182 adet daire yer almaktadır. İzmir konut projedeki iki odalı ve bir salonlu evler, 122 metrekarelik alana sahiptir.

Projedeki üç odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların büyüklüğü 168 metrekaredir. Konut projesindeki dört odalı ve bir salonlu teraslı bahçe katı evler 270 metrekaredir. Ayrıca beş oda bir salona sahip loft daireler ise brüt 307 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

My Life Home fiyat listesi

My Life Home projesindeki yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire tiplerine, bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik göstermektedir. Bu doğrultuda projede yer alan dairelerin satış fiyatları ise şöyledir;

  • Brüt 122 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 670 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dairelerin fiyatları 750 bin TL’ye kadar yükseliyor.
  • 168 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 760 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dairelerin fiyatları 910 bin TL’ye kadar yükseliyor.
  • 270 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip teraslı daireler 1 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 307 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip loft dubleks daireler 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ayrıca projede kişiye özel 120 ay vade ile daire sahibi olma imkanı vardır. Vakıfbank garantörlüğünde konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

My Life Home nerede yer alıyor?

Çevre yoluna 1.5 km mesafede olan proje İstiklal Mahallesi, 5. Cadde, No: 2 Menemen / İzmir adresinde yer alıyor. Ayrıca proje Bostanlı vapur iskelesine 17 km, havaalanına 40 km, Gelişim Koleji’ne 2 km mesafededir.

Tel: 0232 999 61 66

Diğer proje haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version