Kategoriler
Proje Haberleri

My Life Kartepe fiyat listesi

Kain İnşaat firması tarafından Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Dumlupınar Mahallesi’nde hayata geçirilen My Life Kartepe projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. My Life Kartepe fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

15 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde projede toplam 4 konut bloğundan meydana geliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. My Life Kartepe projesi bünyesinde 176 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar dört katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede daire özellikleri neler?

My Life Kartepe projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 91 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor. Konutların büyüklükleri beş farklı plandan meydana geliyor.

My Life Kartepe fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+1 tip dairelerin fiyatları 324 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 tip daireler 391 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. My Life Kartepe projesinde yer alan 3+1 tip daireler 674 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut projede yer alan 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 762 bin TL’den başlıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Dumlupınar Mahallesi’nde inşa ediliyor. My Life Kartepe projesi konum olarak da ilgi görüyor. Proje 2021 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Exit mobile version