Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

My Way Wins Blue projesi İzmir’de ilki gerçekleştiriyor

Yatay mimarili bloklardan oluşan My Way Wins Blue projesi, Hobbit çocuk evi ve 5 bin metrekarelik büyüklüğe sahip havuzuyla ilkleri taşıyor. Projede yer alacak 5 dönümlük havuzuyla İzmir’de bir ilk, gerçekleştiriliyor. Modern mimariye sahip proje, ayrıca, 5 dönümlük korosu ve diğer sosyal alanlarıyla geniş yaşam alanı sunacak.

Elektrikli araçlar için şarj ünitelerinin bulunduğu projede, her saatte bir Katip Çelebi Üniversitesi ve 2. Anajet Üssü’ne servis hizmetlerinin de sunulması bekleniyor.

My Way Wins Blue projesindeki sosyal alanlar

Yüzme havuzunda kanoların yer aldığı projede mini golf sahası ve mini futbol sahası da kuruluyor. Hamam ve buhar odasının bulunduğu projedeki Hobbit konseptli çocuk evi, Yüzüklerin Efendisi’ndeki efsaneyi, site alanına taşıyor.

Bilardonun da bulunduğu projede; fitness merkezi, langırt alanı, kapalı yüzme havuzu, squash salonu, barbekü alanı, masa tenisi; sauna ve SPA alanı; kafeterya yer alıyor. İzmir Katip Çelebi Üniversitesine komşu olan projedeki hobi odasında, müzik enstrümanları bulunuyor. Misafir odası, parti odası, revir ve sinema odası da projenin taslağında.

Projedeki daire seçenekleri

Ulukent Caddesi’ne konumlandırılan projede bir odalı stüdyo daire tipleri, brüt 56.08 metrekarelik büyüklüğe sahip durumda.

Yamanlardağ Tabiat Parkı’na kısa mesafede bulunan My Way Wins Blue projesindeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri, brüt 74.06 metrekare büyüklüğünde, iki odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 92.04 metrekare büyüklüğü ile brüt 148.12 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle alıcılara sunuluyor.

Projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri ise brüt 148.12 metrekare büyüklüğü ile brüt 222.18 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle inşa ediliyor.

My Way Wins Blue projesindeki daire özellikleri

Projedeki konutların çoğunda ebeveyn banyosu, bazılarında teras alanı ve kış bahçesi odası yer alıyor.

Proje nerede kuruluyor?

My Way Wins Blue Adres: Balatçık Mahallesi, 35620 Çiğli/İzmirBalatçık Mahallesi, 35620 – Çiğli/İzmir

Telefon: 0232 977 77 12

Taşınmaz Haber