Kategoriler
Proje Haberleri

Mykale Boğaziçi teslim tarihi

Çanakkale merkezde, Armada Yıldız İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mykale Boğaziçi projesi, 2 blokta toplam 24 adet daireden meydana geliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen proje, butik bir proje olma özelliği taşıyor.

Mykale Boğaziçi projesi konut tipleri

Yüzde 58’i satılmış durumdaki Mykale Boğaziçi projesinde, A blokta 12 adet 2+1, B blokta ise 12 adet 3+1 daire bulunuyor.

Mykale Boğaziçi projesi konut büyüklükleri

Mykale Boğaziçi projesindeki 2+1 daireler brüt 120, net 95 metrekare, 3+1 daireler brüt 155, net 120 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Mykale Boğaziçi konut projesi teslim tarihi

Mykale Boğaziçi projesinin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Mykale Boğaziçi projesi fiyat bilgisi

Mykale Boğaziçi konut projesindeki 2+1 tipteki konutların fiyatları 390 bin TL ila 420 bin TL arasında değişirken 3+1 tipteki konutların fiyatları ise 650 bin TL olarak belirlendi.

Mykale Boğaziçi projesi ödeme planı

Mykale Boğaziçi konut projesinin Türkiye İş Bankası ile anlaşması bulunuyor. Anlaşma kapsamında bankadan yüzde 0,98 faiz oranıyla kredi kullanabilmek mümkün.

Mykale Boğaziçi konut projesi site özellikleri

Mykale Boğaziçi projesinde; açık yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik ve açık otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla ve akıllı ev sistemiyle donatılan projede, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Proje, hem yazın hem de kışın oturmaya uygun olarak tasarlandı. Projede Lineadecor mutfak ve Franke ankastre set ürünleri kullanıldı.

Mykale Boğaziçi projesi nerede yükseliyor?

Şehir merkezine ve Çanakkale Havalimanı’na 10 dakika, 17 Burda, Troya Park ve Kıyı AVM’ye 5 dakika, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’ne 4 dakika, yeni devlet hastanesine 3 dakika uzaklıktaki Mykale Boğaziçi projesi, Cumhuriyet Mah. Merkez/Çanakkale adresinde yer alıyor.

Mykale Boğaziçi projesi iletişim bilgileri

Mykale Boğaziçi projesi ile ilgili tüm bilgilere 0286 213 70 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.