Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mykale Panorama projesinde teslimler 2021’de başlıyor

Mykale Panorama projesi Armada Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirildi. İki blok üzerinden yükselen konutlar toplamda 48 daireden oluşmaktadır. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu bilgisine yer veren firma, temelden alıcılarına satış indirimi yapıyor.

Mykale Panorama proje özellikleri

Çanakkale’nin merkezinde konumlandırılan konut projesi Armada Yıldız İnşaat’ın imzasını taşıyor. Boğaz, bahçe ve havuz manzarasının bütünleştirildiği alan üzerinde ‘Şehir İçinde Tatil Yaşamı’ konsepti benimsendi. Mykale Panorama projesinin iki bloktan oluştuğu ve toplamda 48 daireden meydana geldiği görüldü. Projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verilirken;24 adetten oluşan 2+1 daireler brüt 110, net 94 metrekareden tasarlandı. Yine 24 daireden oluşan 3+1 daireler brüt 140, net 117 metrekare arasında değişiyor.

Site iç özelliklerinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları göze çarpmaktadır. Güvenlik personellerinin aktif bir şekilde çalıştığı bölge kameralı güvenlik sistemi ile destekleniyor. Araçlar için yalnızca açık otopark bulunurken, bina içlerinde asansöre yer verilmiştir. Konutlarda özellikle kişisel alan sevenler için ebeveyn banyosu geliştirildi. Balkonun bulunduğu daire içlerinde depo/kiler kısmı projenin can alıcı noktasını oluşturuyor.

Projede ulaşım imkanları

Mykale Panorama projesi iskele ve Çanakkale Havalimanı ile arasındaki mesafeyi 10 dakikada tutmuştur. 17Burda ve Troypark AVM’ye ulaşımda süreç yalnızca 5 dakikayı bulurken, üniversitede harcanan zaman dilimi 4 dakikada sabitleniyor. Hastalık durumuna karşı yeni devlet hastanesine olan mesafe 3 dakika ile minimuma indirildi.

Projede yer alan daire fiyatları

Mykale Panorama projesinden daire sahibi olmak isteyenler başlangıç fiyatı olarak 590 bin TL ödeme yapmak zorundadır. Alıcının tercihlerine göre yükselen fiyatlar 850 bin TL’yi buluyor. Projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanmıştır. Satış durumu bakımında yüzde 16’ya ulaşan konutlar, Çanakkale’nin Merkez ilçesinde yer alıyor. Teslim tarihinin Aralık 2021 olarak açıklandığı süreçte, kişiye özel ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için:

Cumhuriyet Mah. Kepez Bld. Çanakkale-İzmir 3.Km Merkez/Çanakkale

0286 213 70 00

[email protected]