Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mykale Panorama projesinde teslimler Aralık 2021’i bulacak

Mykale Panorama projesi iki blok üzerinden 48 daireden meydana gelmiştir. Kişiye özel ödeme koşullarının sunulduğu proje Armada Yıldız İnşaat’ın imzasını taşıyor.

Mykale Panorama proje özellikleri

Çanakkale’nin merkezinde yer alan konut projesi Armada Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirildi. İki blokta 48 daireden oluşan Mykale Panorama, alıcılarına 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunmaktadır. Toplam daire sayısı içerisinden eşit bölünen daire tipleri, 2 oda 1 salonların boyutunu brüt 110 ila net 91 metrekare arasında değiştirdi. 3 oda 1 salonlarda ise bu daire boyutları brüt 140 olmakla birlikte, net 117 metrekaredir.

Projede sosyal donatılar

Mykale Panorama, Çanakkale merkezin tozunu attırmaya geliyor. Sosyal alanları ve ulaşım fırsatlarıyla dikkat çeken proje, açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu ile popülaritesini koruyor. Çocuk oyun alanlarıyla güçlendirilen projede güvenlik personelleri 7/24 hizmette olup, alan içi ve çevresi kameralı güvenlik sistemleriyle takip edilmektedir. Deniz manzaraları konutlarda her dairenin açık otopark imkânı bulunmaktadır. Bina içlerinde yer alan asansöre ilaveten; konut içlerinde ebeveyn banyosu, balkon ve depo/kiler alanına yer verildi.

Projede ulaşım imkanları

Mykale Panorama, iskele ve Çanakkale Havalimanı ile olan mesafesini 10 dakikaya indirgedi. 17Burda ve Troypark AVM’ye olan uzaklığı 5 dakika, üniversiteye ise 4 dakikadadır. Sağlık sıkıntıları çeken bireyler için oldukça ideal olan konut projesi, yeni devlet hastanesine 3 dakika içinde gitmenize olanak sağlar.

Projede daire fiyatları

Mykale Panorama projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanmıştır. “Şehir İçinde Tatil Yaşamı” sloganıyla öne çıkan yeni yaşam alanı, Boğaz, bahçe ve havuz manzarasına sahiptir. Daire teslimlerinde ankastre seti ve kilere yer veren Armada Yıldız İnşaat, her daireye tapuya işlenmiş bodrum katta depo alanı veriyor. Aidatları düşük seviyede tutma sözü veren proje yetkilileri, kart girişli özel park alanlarının atlanmaması gerektiğinin altını çizdi. Ödeme seçenekleri arasında kişiye özel ödeme koşullarının sunulduğu projede, temelden satış indirimi yapılmaktadır. 2+1 dairelerin satış fiyatı 650 bin TL’den, 3+1 daireler ise 850 bin TL’den satışa çıkarıldı. Teslimlerin Aralık 2021’de başlayacağı projede avantajlı ödeme sistemini kaçırmayın…

Detaylı bilgi için:

Cumhuriyet Mah. Kepez Bld. Çanakkale-İzmir 3.Km Merkez/Çanakkale

0286 213 70 00 / [email protected]

Proje teslim tarihlerine göz atmak için tıklayınız.