Kategoriler
Proje Haberleri

Mynar Life Residence fiyat listesi

Fiyap İnşaat firması tarafından İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde satışlar tüm hızıyla devam ederken dairelerde hemen teslim ediliyor. Mynar Life Residence fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Mynar Life Residence projesi 4 bin 700 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edildi. Projede konut tüketicilerine konut tipi olarak dairelerin yanı sıra dükkanlar da sunuluyor.

Projede yer alan dairler 3+1 ve 4+1 tiplerde tasarlandı. Projede 4 farklı büyüklükte 4+1 tip daireler ve 5 farklı büyüklükte 3+1 tip daireler yer alıyor. Projede tek tip 2+1 daire seçeneklerine yer verilmektedir.

Mynar Life Residence projesindeki dairelerin alanları ise 101 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Projedeki 3+1 tip dairelerin alanları 148 ve 165 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 197 metrekare olarak tasarlandı.

Alıcı bakımından daha geniş bir kitleye hitap eden Mynar Life Residence projesinde tek konut bloğunda toplam 74 adet daire yer alıyor.

Mynar Life Residence projesinden daire sahibi olmak için bankalardan konut kredisi kullanmak mümkün olabiliyor.

Mynar Life Residence fiyat listesi

Mynar Life Residence konut projesinde yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları 870 bin TL’den başlıyor 1 milyon 450 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Konut projesinde yer alan 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor dairelerin bulunduğu kata ve dairenin konumuna göre değişiyor.

Proje nerede yer alıyor?

Yaşamın başladığı ve teslimlerin hemen yapıldığı proje Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9125 / 6 Sokak, Karabağlar / İzmir adresinde yer alıyor.

Erdal Yakvar Caddesi ve Eski İzmir Caddesi’ne 1 dakika yürüme mesafesinde yer alan proje içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, SPA, kafe, açık otopark gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0232 239 47 29

Diğer  proje haberleri için tıklayınız…