Kategoriler
Proje Haberleri

Mynar Life Residence için konforlu yaşam

İzmir şehrine bağlı bulunan Karabağlar ilçesinde Mynar Life Residence projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Fiyap İnşaat – PNart Mimarlık firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin bu yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje tek bloktan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Mynar Life Residence projesi bünyesinde 74 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar on altı katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Mynar Life Residence projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 165 metrekare ile 197 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları 950 bin TL’den başlıyor. Mynar Life Residence projesinde bulunan 4+1 konutlar da 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde inşa ediliyor. Mynar Life Residence projesi Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9125 / 6 Sokak, Karabağlar / İzmir adresinde yer alıyor.

Bahsi geçen konutların alıcılarına 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor.