Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mynar Life Residence projesindeki daire fiyatları ne kadar?

Fiyap İnşaat tarafından çalışmalarına başlanan Mynar Life Residence projesinde, 74 adet konut bulunuyor. Daire ve dükkânlardan oluşan proje, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde yer alıyor. Projede yatay mimarili tek blok bulunuyor. Blok ise 17 kattan oluşuyor. Her kattaysa beş adet daire bulunuyor.

Dairelerin teslimiyse hemen yapılıyor.

İçerisinde bir adet ticari üniteye yer verilen proje; Granada Evleri, Ülkü Ortaokulu, Alifuat Cebesoy Mahalle Muhtarlığı’nı çevresine alıyor. Erdal Yakvar Caddesi ve Eski İzmir Caddesi’ne 1 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan projede çok sayıda sosyal donatı bulunuyor.

Buhar odası, sauna, hamam, jakuzi, açık klorsuz yüzme havuzu ve kafeteryalara sahip proje, İzmir’in Karabağlar ilçesine konumlandırıldı.

Mynar Life Residence projesindeki evler

Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde inşa edilen projedeki dairelerin büyüklükleri, 101 metrekare değerinden başlıyor. İzmir’e inşa edilen projedeki dairelerin büyüklükleri 154 metrekare değerine kadar çıkıyor. Projedeki dairelerin içinde jakuzi de yer alıyor.

Projedeki evlerin fiyatı ne kadardan başlıyor?

Yapı denetimi ve zemin etüdünün yapıldığı Mynar Life Residence projesindeki bina, deprem ve yalıtım yönetmeliklerine uygun bir durumda inşa edilmiş durumdayken projedeki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin fiyatı, 870 bin liradan başlıyor. Binasında asansörü de bulunan projedeki bir odanın ve bir salonun yer aldığı evlerin fiyatı, 1 milyon 450 bin liraya kadar çıkıyor.

Banka kredisinin kullanımına uygun durumda olduğu projedeki satın alımlarda, dört odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı ise 1 milyon 600 bin liradan başlıyor. Açık otoparka sahip durumda olan projedeki evlerin balkonu bulunuyor.

Mynar Life Residence projesine nasıl ulaşılabilir?

Söz konusu durumda olan projede, açık yüzme havuzu ve havuzun yanında güneşlenme alanları yer alıyor. Sakinlerini yeşil alanlarla buluşturan proje “Ali Fuat Cebesoy Mahallesi, 9125/6. Sk. No:81, 35160 – Karabağlar/İzmir” adresinde bulunuyor.

Telefon: 0232 239 47 29

Telefon: 0533 334 73 66