Kategoriler
Proje Haberleri

Myra Park hemen teslim

Antalya şehrine bağlı bulunan Muratpaşa ilçesinde Myra Park projesi hayata geçirildi. Bahsis geçen proje Pera Yapı firmasının imzası ile inşa edildi. Söz konusu olan proje tek bloktan meydana geliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Bu yönü ile bulunduğu bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan Myra Park projesi zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor.

Ayrıca bahsi geçen proje beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini çekiyor. Yedi katlı olarak inşa edilmiş olan projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde 24 konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Myra Park projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edildi. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 100 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar 340 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Myra Park projesinde yer alan 3+1 konutlar 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 470 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Myra Park projesindeki konutlar Falez Köprülü Kavşağı & Sakıp Sabancı Bulvarı, Meltem Mahallesi’nde yer alıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.