Kategoriler
Proje Haberleri

Myway Wins Blue’da kampanya

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 27 bin TL peşin, 2 bin 300 TL taksitle satış imkanı sunduklarını söyledi.

Çiğli’de yapımına başlanan Myway Wins Blue projesine özel olarak Kasım ayı sonuna kadar gerçekleştirilecek kampanya kapsamında 27 bin TL peşin, aylık 2 bin 300 TL taksitle satış imkanı mevcut. 2020’de teslim edilmesi planlanan proje hakkında bilgi veren Kenan Kalı, “Konut satın alanlar, yüzde 10 peşin, yüzde 60’ını da bankaya gerek olmadan Mysistem aracılığıyla 10 yıl 0.98 vade oranı ile borçlanacak. Birinci yılın sonunda % 15, 2’nci yıl sonunda da % 15 ara ödeme olacak” dedi.

Kenan Kalı, artık yeni proje çıkmadığını, herkesin elindeki stoku eritme yoluna gittiğini söyledi. Myway Wins Blue’nun, ulaşım açısından da çok merkezi bir konumda olduğuna dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı, projenin Katip Çelebi Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, askeri bölgeler ve metro güzergahında bulunması nedeniyle yoğun talep gördüğünü kaydetti.

Kalı, projede 5 bin metrekarelik koru ve 5 bin metrekarelik yapay deniz olacağını belirtti. Kalı, projede toplam 830 konut planladıklarını da sözlerine ekledi.